Ustazah Di Tangkap Khalwat Lengkap Bertudung Labuh Dan Berjubah .. “Nafsu Saya Tak Mengenal Status”

Begitulah yang boleh disifatkan dengan berita penangkapan beberapa ustaz kerana berkhalwat oleh sepasukan penguat kuasa, Jabatan Agama Islam Melaka (Jaij) bersama teman lelakinya di sebuah hotel bajet di Jalan Tun Ali.

Dalam kejadian itu pada jam 1 pagi, Jaij menunggu 15 minit sebelum pintu bilik hotel berkut yang berusia 36 tahun terbabit, Ketika pemeriksaan, bekas guru agama berusia 24 tahun yang berasal dari Johor Bahru ditemui lengkap bertudung labuh dan jubah duduk di atas katil.

Makala teman lelakinya itu seorang peniaga berbaju kemeja, seluar penjang dan berkopiah, Lelaki berstatus duda tanpa anak itu berasal dari Pahang turut berperwatakan sebagai lelaki warak dengan berjanggut, Soal siasat dari pegawai Jaij turut mendapati wanita berkenaan seorang Hafizah yang menuntut di sebuah tahfiz di selatan tanah air sebelum bergelar ustazah.

Ketua Pegawai Penguat Kuasa Agama (Jaij), Rahimin Bani berkata ketika ditahan kedua-dua pasangan terbabit mendiamkan diri, Katanya, Apabila keluarga wanita berkenaan dihubungi pihaknya bagi memaklumkan mengenai tangkapan itu, Jaij mendapat meklumat mengejutkan apabila diberitahu tujuannya anaknya datang ke sini untuk menziarahi neneknya, Mereka tiba di negeri ini dengan menaiki bas pada lewat petang semalam sebelum bermalam di hotel berkenaan,” Katanya.

Pasangan terbabit antara tiga pasangan yang dicekup dalam operasi bersepadu membabitkan Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), Polis Jabatan Imigresen, Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Melaka Invest,

Operasi selama enam jam bermula 11 malam itu disertai 50 pegawai dan anggota daripada agensi kerajaan berkenaan dengan memeriksaan menyrtbu tiga lokasi di Sungai Melaka, Jalan Tun Ali dan Taman Melaka Raya Rahimin berkata, pasangan terbabit ditahan untuk diambil keterangan lanjut dan wanita itu sudah dijamin keluarganya pada tengah hari semalam, dan lelaki terbabit masih menunggu warisnya sehingga petang.

Diceraikan Suami Kerana “Bunyi Bising” Ketika Melakukan Hubungan Intim

Tajuk macam aneh , pelik dan seram , tapi itulah yang terjadi keatas seorang wanita malang apabila suaminya melafazkan cerai talak 3 kepadanya selepas suaminya hendak menikah lagi dengan seorang wanita kerana sudah tidak bergairah disebabkan kemaluannya mengeluarkan bunyi yang aneh sewaktu mereka melakukan hubungan intim.

Suami ingin berkahwin dengan wanita lain sebagai isteri barunya kerana menurutnya alat sulit saya mengeluarkan bunyi bising semasa kami berhubungan intim.”

“Saya tak tahu apa yang terjadi, tapi setelah kelahiran anak ketiga,saya mula sedar yang anu ku itu mengeluarkan banyak bunyi, malahan ketika aku berjalan atau duduk.”

Selama kami berhubungan s3ks, ini adalah yang paling parah dan membuat suamiku tak berg4irah”. katanya.

Kenapa tidak diubatkan isteri jika dah jadi sebegitu , bukankah menjadi satu perkara lazim apabila sudah beranak tiga jika tidak dirawat semuanya akan jadi longgar maka terhasillah bunyi yang tidak enak didengar waktu berhubungan intim .

Apa punya bebal lah suami macam ni , habis sepah madu dibuang . Macam-macam produk kot sekarang ni ada untuk merawat masalah perempuan macam JSD , Jamu pengantin Malam , Jamu aihh macam-macamlah . Pokoknya nak ikhtiar dan ubatkan . Bukan tinggalkan !
Harap isteri bertabahlah .

Sumber:KakiShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *