Luahan Hati Suami yang Mempunyai isteri Punggung Lebar & Rasa GELI Utk ‘Bersama’ , Sebelum Kawin ok jee dah kawin tak berjaga???

Seorang suami telah meluahkan isi hatinya bagi mendapatkan pandangan & pendapat dari orang ramai mengenai masalah yang dihadapinya ini. Masalah ini dianggapnya serius & benar-benar bersungguh-sungguh untuk mencari jalan penyelesaian. Ikuti luahan suami ini dibawah;

“maafla kalau saya Tanya , sebab ramai perempuan dalam page krt nie . Sy ade wife yg ponggong besar , besar takpe nie lebar . Hm dulu slim je elok je , semenjak 2 menjak nie macam naik sampai saya jadi geli bile bersama . kadang tgk pun jadi geli . Haha macam lawak tapi nie lah fakta . Just nak mintak pendapat kat makcik2 bawang dalamnie ade ke cara nak bagi kecik balik , lebar sangat tu jamban dye … Mungkin okay bagi sesetengah orang , tapi tak bagi sy .. tolong la bgi pendapat yg bernas sikit , jgn kecam .. hehehehhe .. gaji 7k half bgi kat dye , barang2 lain mcm korset ke bengkong ke penuh dalam laci , tapi tak nak diapakainye , pakai baju kelawar dduk kat sofa layan Fon tv terbukak .. mcm2 hint dah bagi siap direct dah xnak jugak terasa .. kadang tu dah malas nak cakap malas nak tegur , ade tak yg boleh membantu ? Bukan mintak kecam , tapi mintak pendapat . Bukan tak menghargai tapi cuba untuk lebih menghargai . Btw sy xde anak lagi , jgn pandai2 cakap dh beranak bagai …korang tahulah mulut makcik2 bawang camne kan … nie aku tgh pikir skrg xde anak camnie , kalau ade anak nanti tak ke mcm gantang Baghdad .. bismillah”

Sumber: Kisah Rumah Tangga

Sumber :penaviral