Wow!!Tindik Hidung Nampak lebih Cantik dan Style!!Jom Tengok Antara Artis Yang Tindik Hidung Yang Nampak Cun!!Nombor 3 korang Kenal!!

Screen Shot 2015-03-03 at 21.11.51

Pada mulanya kami tak percaya wanita dalam gambar di atas ialah Kaka Azraff. Sekali pandang memang susah nak cam kerana wajah Kaka saling tak tumpah seperti pelakon Bollywood.

Tapi bukan itu yang kami nak fokuskan, sebaliknya penggunaan cincin hidung yang dijadikan aksesori oleh Kaka di dalam gambar tersebut.

Disamakan Dengan Lembu

Screen Shot 2015-03-03 at 21.16.54

Terkedu juga kami baca beberapa komen di Instagram Kaka yang menyamakan penyanyi itu dengan lembu hanya kerana aksesori berkenaan.

FotorCreated

Memang agak kasar bunyinya, tapi kami rasa Kaka atau pihak yang bertanggungjawab menguruskan fesyen Kaka sewaktu photoshoot perlu lebih peka dengan perkara sebegini supaya tak disalah erti.

Screen Shot 2015-03-03 at 21.17.37

Tapi dalam masa yang sama, kami kagum dengan Kaka yang tak melenting mahupun melatah sekalipun dikutuk sedemikian rupa. Mungkin tahap kesabaran Kaka level infiniti.

Kredit foto : Instagram Anis Amanina R

Belum pun reda dengan gosip-gosip yang mengaitkan dirinya mendedahkan aurat diluar negara dan menjadi punca keretakan antara sepasang selebriti tempatan. Kini Fathia terpalit pula dengan isu ‘bertindik hidung’.

Meskipun telah menyatakan kapsyen berbunyi #fakepiercing (palsu), ternyata pengguna laman sosial masih bertikam lidah dan memberikan komen yang berbaur negatif kepada pelakon ini.

Salah seorang daripada pelayar laman sosial yang dikenali sebagai zaharmil mempersoalkan status Fathia sama ada India atau Islam.

“Awk nie India ke Islam cucuk hidung,” soalnya.

“Pakai tudung apa barang bertindik hidung macam lembu,” tulis @yukri_ari.

Peminat Kecam Tindakan Fathia Latiff Tindik Hidung

Komen-komen yang dilontarkan kepada gambar tersebut telah mencetuskan ‘peperangan’ dalam kalangan pengguna media sosial sesama mereka.

Sesetengah daripada mereka menyebelahi dan memahami perbuatan aktres itu sebagai gurauan manakala sebelah pihak lagi memandang serius perkara tersebut sehinggakan melibatkan soal hukum-hakam dan agama.

Bagaimanapun, menerusi penelitian Mynewshub, Fathia tidak memuat naik sebarang komen atau reaksi berhubung ‘peperangan’ yang meletus di salah satu foto miliknya itu.

Bagitulah lumrah seorang selebriti atau artis, baik ataupun buruk sentiasa menjadi perhatian masyarakat. Setiap tindak-tanduk yang dilakukan, ada sahaja pihak yang mempersoalkannya meskipun ‘penjelasan’ telah diberi. – MYNEWSHUB.CC

Seperti yang semua ketahui, pelakon Izara Aishah bakal menamatkan zaman bujangnya bersama Adib Khalid dan malam semalam telah berlangsungnya majlis malam berinai mereka dengan bertemakan Bollywood.

Izara telah mengayakan sari berwarna merah keemasan lengkap dengan aksesori menepati tema Bollywood pada malam itu. Meskipun, ramai memuji dan menyamakan kecantikan Izara pada malam itu seperti Aishwarya Rai, dan Madhuri Dixit, tetapi ada juga netizen yang tidak berpuas hati.

Netizen menganggap gaya memakai tindik di hidung Izara pada malam itu agak keterlaluan dan tidak mencerminkan adat orang Melayu dan mempersoalkan kenapa orang Melayu perlu mengikut adat agama lain dan melupakan adat agama sendiri.

 

Malah, ada juga mengatakan disebabkan tindik pada hidung Izara itu terlalu besar dan sarat, wajah Izara kelihatan seperti tiada seri seperti wajah pengantin-pengantin yang lain. Betul ke? Rasanya bila tengok gambar Izara berseri je wajah dia, dah macam anak patung pakai sari pun ada.

Tambahan pula, bukan Izara seorang sahaja artis yang buat majlis malam berinai bertemakan Bollywood, lagi pun, tama Bollywood itu bersesuaian dengan susur galur keluarga Izara. Ini kerana ibu Izara adalah orang Pakistan, jadi tiada salahnya.

Netizen yang kondem itu mesti cemburu dengan kecantikan Izara. Tak sabar pula nak tengok gambar majlis pernikahan dan bersanding Izara nanti. Apapun, tahniah buat Izara Aisyah dan Adib Khalid, semoga kekal till Jannah. –utaranews.com

Ada juga satu hal lagi yang dilakukan para selebritas seksi itu, yakni memasang tindik di bagian pribadinya. Tak tanggung-tanggung, tindik yang biasanya dipasang di telinga oleh para pesohor itu disematkan di payudaranya atau bahkan Miss V mereka.

Berikut ini adalah deretan selebritas yang secara buka-bukaan memperlihatkan bagian pribadinya yang dipasangi tindik, dilansir dari US Magazine.

1. Rihanna

Kerap mengenakan pakaian yang menerawang di bagian dada, bagian pribadi milik Rihanna itu pun selalu terekspos. Selain tato di dada yang bergambar dewi Mesir kuno, di payudaranya juga mengintip tindik yang dipasangnya.

Pelantun “Work” itu pertama kali memamerkan tindiknya pada September 2015.

2. Kendall Jenner

Sama seperti Rihanna, Kendall Jenner juga kerap tampil dengan pakaian menerawang. Lalu pada New York Fashion Week 2015, Kendall Jenner tampil dengan kaus menerawang dan tindik di payudaranya pun terlihat.

Model 21 tahun itu lalu mengungkapkan bahwa ia melakukannya karena saat itu ia baru mengalami masa-masa sulit.

3. Kylie Jenner

Seakan tak mau kalah dengan kakaknya, Kylie Jenner juga memasang tindik di bagian payudaranya. Pada pertengahan 2015, lewat akun Snapchatnya ia memamerkan bahwa telah memasang perhiasan di area pribadinya, walaupun tidak pernah menunjukannya.

Kemudian baru-baru ini perempuan 19 tahun itu memamerkan bagian dadanya di sebuah sesi foto dan terlihat ada tindik di sana.

4. Christina Aguilera

Penyanyi satu ini malah lebih ekstrem lagi, pada masa-masa lagu “Dirrty” tahun 2002. Christina Aguileramemasang tindik di beberapa bagian tubuhnya, yakni telinga, lidah, bahkan payudara dan Miss V.

5. Lady Gaga

Kali ini Lady Gaga tidak berniat untuk memamerkan tindiknya, tetapi tidak sengaja menunjukkannya. Pada September 2011, ketika menghadiri sebuah acara tak sengaja gaun Lady Gaga tersingkap dan terlihat ia tidak mengenakan pakaian dalam dan sekilas terlihat benda mengkilau seperti tindik di bagian Miss V-nya.

6. Bella Hadid

Model Bella Hadid terang-terangan menunjukkan tindik di payudaranya pada saat menghadiri Paris Fashion Week 2015. Saat itu ia mengenakan gaun menerawang di bagian dada.

****************************

#JANGANABAIKAN #JANGANABAIKAN #JANGANABAIKAN

JANGAN KELUAR DULU. ADA PENGUNGUMAN PENTING KAT BAWAH NI!!!
.
ARGHHHH !!!!!! STRESS GILA !!!!! AKU STRESS !!!!
.
KHAS BUAT ANDA YANG DAH CUBA MACAM-MACAM SUPPLEMENT TAPI TAK MENJADI!
.
Eh korang,mana nk dapat Produk murah dan jimat super ohsem!!
.
Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua 🙋🙋
Komfem puas hati👍🏻👍🏻
.
Produk apa tu???
.
Pastilah QALLISTA SIGNATURE !!!
.
Apa yang boleh anda dapat dari QALLISTA SIGNATURE
1) Memutihkan & Mencerahkan satu badan
2) Melembutkan kulit Badan secara keseluruhan
3) Memutihkan muka dalam masa SEAWAL 4-7 Hari sahaja
4) Menghilangkan & memudarkan Jerawat
5) Menghilangkan & memudarkan Jeragat
6) Menghilangkan & memudarkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
.
.
QALLISTA SIGNATURE sangat hebat kerana
=> Mengunakan BAHAN SEMULAJADI 100%
=> Mengatifkan Colagen dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%

Kemam sahaja uolss!! Sangat berkesan untuk merawat masalah JERAGAT, Jerawat & Kulit Kusam seawal 4-7hari shja!
.
Jangan risau, QS ni selamat digunakan. Diluluskan KKM.
.
Kalau beli banyak makin jimat sebab banyk free ! Wah ni serius memang MURAH SANGAT-SANGAT!!❤Order sekarang gerenti nanti anda mampu tersenyum!
.
Masih ragu-ragu? Jangan risau, untuk maklumat lanjut anda boleh KLIK link dibawah untuk bertanya lebih lagi dengan wakil syarikat kami 🙂

>KLIK DISINI<<

#KalauTaknakCantikJanganCubaNakBeli #KalauDahCantikJanganLupaShareDekatOrang 

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *