Potong Tangan Isteri Angkara Cemburu Buta

GARA-gara cemburu melampau, seorang lelaki sanggup bertindak kejam memotong kedua-dua pergelangan tangan isterinya.

Dmitry Grachyov, 26, berbuat demikian kerana mendakwa isterinya, Margarita menjalin hubungan sulit dengan lelaki lain.

Doktor bagaimanapun berjaya menyambung sebelah tangan wanita itu semasa pembedahan kecemasan dilakukan.

Menurut laporan akhbar di Moscow, Grachyov didakwa mengheret isterinya ke dalam hutan dan memotong tangan mangsa menggunakan kapak.

Suspek bertindak di luar batasan kerana mahu isterinya mengaku curang.

Bagaimanapun, Grachyov yang panik selepas terlihat tangan Margarita berlumuran darah sempat menghantar isterinya itu ke hospital sebelum menyerah diri ke balai polis.

Margarita terpaksa menjalani pembedahan selama sembilan jam untuk menyambung semula salah satu pergelangan tangannya selepas insiden itu.

Namun pergelangan tangan kanannya mengalami kecederaan parah dan gagal diselamatkan.

Pasangan itu berkahwin selama lima tahun dan dikurnia dua orang anak lelaki masing-masing berusia empat dan tiga tahun.

Rakan Margarita yang menyifatkan mereka sebagai pasangan yang bahagia percaya wanita itu akan memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya.

Ahli keluarga Margarita turut mendakwa pernah terdengar Grachyov mengugut untuk membunuh isterinya itu dan sanggup dipenjarakan.

Baca lebih lanjut di http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2017/12/13/potong-tangan-isteri/#3kUK5bJHQHfilxww.99

****************************

#JANGANABAIKAN #JANGANABAIKAN #JANGANABAIKAN

JANGAN KELUAR DULU. ADA PENGUNGUMAN PENTING KAT BAWAH NI!!!
.
ARGHHHH !!!!!! STRESS GILA !!!!! AKU STRESS !!!!
.
KHAS BUAT ANDA YANG DAH CUBA MACAM-MACAM SUPPLEMENT TAPI TAK MENJADI!
.
Eh korang,mana nk dapat Produk murah dan jimat super ohsem!!
.
Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua šŸ™‹šŸ™‹
Komfem puas hatišŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»
.
Produk apa tu???
.
PastilahĀ QALLISTA SIGNATUREĀ !!!
.
Apa yang boleh anda dapat dariĀ QALLISTA SIGNATURE
1) Memutihkan & Mencerahkan satu badan
2) Melembutkan kulit Badan secara keseluruhan
3) Memutihkan muka dalam masa SEAWAL 4-7 Hari sahaja
4) Menghilangkan & memudarkan Jerawat
5) Menghilangkan & memudarkan Jeragat
6) Menghilangkan & memudarkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
.
.
QALLISTA SIGNATURE sangat hebat kerana
=> MengunakanĀ BAHAN SEMULAJADI 100%
=>Ā Mengatifkan Colagen dalam badanĀ dalam masa 2jam selepas makan
=> MengunakanĀ bahan aktif gluta original 100%

Kemam sahaja uolss!! Sangat berkesan untuk merawat masalah JERAGAT, Jerawat & Kulit Kusam seawal 4-7hari shja!
.
Jangan risau, QS ni selamat digunakan. Diluluskan KKM.
.
Kalau beli banyak makin jimat sebab banyk free ! Wah ni serius memang MURAH SANGAT-SANGAT!!ā¤Order sekarang gerenti nanti anda mampu tersenyum!
.
Masih ragu-ragu? Jangan risau, untuk maklumat lanjut anda boleh KLIK link dibawah untuk bertanya lebih lagi dengan wakil syarikat kami šŸ™‚

>KLIK DISINI<<

#KalauTaknakCantikJanganCubaNakBeli #KalauDahCantikJanganLupaShareDekatOrangĀ 

Ā Ā Ā Ā